fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInterproduct osvojio deset medalja na sajmu

Interproduct osvojio deset medalja na sajmu

Cetinje, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Interproduct sa Cetinja osvojila je deset medalja za kvalitet suhomesnatih proizvoda na ovogodišnjem Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

„Interproduct je, odlukom stručnog žirija nagrađen sa tri Velike zlatne medalje, pet Zlatnih i dvije Srebrne medalje“, navodi se u saopštenju kompanije.

Iz Interproducta su rekli da je suva crnogorska pečenica u komadu proglašena za šampiona u grupi pečenica.

“Svaka medalja predstavlja posebno priznanje i potvrdu kvaliteta, jer ih na najvećem sajmu u regionu, dobijamo već nekoliko godina zaredom. Uz primjenu najsavremenije tehnologije i standarda u proizvodnji hrane, već 20 godina uspješno čuvamo tradicionalni način proizvodnje crnogorskog delikatesa”, kazali su iz kompanije.

Predstavnici Interproduct-a su saopštili da su novostečena priznanja veliki podstrek za dalji razvoj firme, što jako stimuliše za rad na još boljem kvalitetu postojećih, kao i osvajanju novih proizvoda, koje planiraju da uvrste u ponudu.

“Zahvaljujući idealnom klimatskom području kao i zadržanom tradicionalnom načinom obrade, u procesu smo izrade elaborata zaštite geografske oznake pršuta, koji predstavlja jedan od značajnih segmenata crnogorske privrede, kao i turističke gastro ponude”, precizirali su iz kompanije.

Interproduct, kako su rekli, svoj put od male porodične do firme koja iz godine u godinu povećava svoj potencijal proizvodnje duguje tradiciji, intuiciji i strasti, kao i posebnom geografskom području na kojem se sav proces realizuje.

“Sudar planinske i mediteranske klime pravi jedinstvenu zajednicu, sa puno sunca i čistog vazduha, stvarajući idealne uslove za preradu odabranih i sertifikovanih sirovina naših stalnih dobavljača, dajući im specifičnu aromu, teksturu i ukus, što je prepoznao stručni žiri sajma”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije