Naslovnica Crna Gora Nikšićanin poginuo u udesu, dvojica prevezena u KCCG

Nikšićanin poginuo u udesu, dvojica prevezena u KCCG

Nikšić, (MINA) – Nikšićanin D.N. (19) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Kapino Polje, u Nikšiću.

U udesu su teško povrijeđeni V.D. i M.C. i oni su nakon ukazane pomoći prevezeni su u Klinički centar Crne Gore.

Direktor nikšićke Opšte bolnice, Marko Mitrović, rekao je agenciji MINA da M.C ima višestruki prelom svih slabinskih pršljenova kičme, uz masivne kontuzije oba plućna krila.

„Teško povrijeđeni V.D. ima višestruke prelome butne kosti i višestruke prelome obje kosti potkoljenice na jednoj nozi, kao i minimalnu kontuziju plućnog tkiva. Oba teško povrijeđena mladića u pratnji anesteziološke jedinice nikšićke Opšte bolnice transportovana su u Klinički centar“, rekao je Mitrović.

foto: MINA

U saobraćajnoj nesreći oko 14 sati i 40 minuta poginuo je Nikšićanin D.N. (19) koji je bio saputnik u automobilu u kome su se nalazila i dvojica teško povrijeđenih mladića.

Kako saznaje agencija MINA, do nesreće je došlo u blizini Auto baze, kada je automobil golf pet nikšićkih registarskih oznaka iz za sada neutvrđenih razloga prešao na suprotnu kolovoznu traku i sudario se sa autobusom, u kojem nije bilo putnika.

Automobil je vozio iz pravca naselja Vitalac ka gradu, a autobus iz suprotnog smjera.

Najčitanije