fbpx
NaslovnicaCrna GoraAbazović: Ne vidim nikakav razlog da Đurović podnese ostavku

Abazović: Ne vidim nikakav razlog da Đurović podnese ostavku

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je da ne vidi nikakav razlog da predsjednica Skupštine Danijela Đurović podnese ostavku.

“Ne vidim nikakav razlog da ona podnese ostavku niti da dobijemo novog predsjednika Skupštine. Ako to bude predmet dogovora, kako da ne”, rekao je Abazović novinarima nakon obilaska Luke Bar.

On je kazao da oni koji je “ucjenjuju da podnese ostavku” imaju mogućnost da nastave sjednicu sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) i da izglasaju nepovjerenje predsjednici Skupštine.

“Lično mislim da su određene strukture imale dogovor sa DPS-om koji nijesu mogle da ispoštuju do kraja”, rekao je Abazović.

On je naveo da je jučerašnji sastanak stare parlamentarne većine, protekao u korektnoj atmosferi.

“Kolege su mi rekle da nije bilo riječi o konkretnim imenima. Ne bih ništa prejudicirao, sve opcije su na stolu”, naveo je Abazović.

On je kazao da je Crnoj Gori potrebna politička stabilnost, dodajući da ostaje da se vidi da li će se ona ostvariti kroz novu Vladu ili izbore.

“Mislim da je atmosfera dobra. Osjećamo da su splasnule sve tenzije”, rekao je Abazović.

Upitan kako kako komentariše najavljeno grupisanje opozicije na lokalnim izboirima u Podgorici, on je odgovorio da to podržava.

“Oni pokušavaju politikom od prije deset godina da budu inovativni. Neka se grupišu i identifikuju. Nema više skrivanja iza lažnog patriotizma. Neke njiihve lažne patriote su već u zatvoru”, kazao je Abazović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije