fbpx
NaslovnicaGlavna vijestUz pomoć putujućeg bankara nudiće usluge jednostavno i brzo

Uz pomoć putujućeg bankara nudiće usluge jednostavno i brzo

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka će, uz pomoć prvog putujućeg bankara – Bank2Go, svoje proizvode i usluge moći da ponudi širom Crne Gore, jednostavno, brzo i lako, saopštili su njeni predstavnici.

Bank2Go je specijalno vozilo sa poslovnim odjeljenjem koje pruža isključivo bezgotovinske bankarske usluge. Vozilo sjutra kreće na put i premijerno će se zaustaviti u Beranama, a potom obilaziti brojne gradove u zemlji.

Bankari će biti opremljeni prenosnim računarima koji će im omogućiti da plasiraju kredite, kreditne i platne kartice, pakete računa i pružaju sve usluge koje bankarski sluzbenik može da pruži u tradicionalnim filijalama, ekspoziturama i šalterima banke.

Izvršni direktor za komercijalne poslove u Addiko banci, Miloš Miketić, kazao je da je prvi putujući bankar još jedna kanal prodaje koji je jedinstven za Crnu Goru.

“Sa Bank2Go smo odlučili da se primaknemo klijentima koji u ovom trenutku nijesu u prilici da budu Addiko klijenti, odnosno koji su u onim gradovima gdje banka nije prisutna. Sa našim prodajnim osobljem i ovim specijalizovanim vozilom bićemo u prilici da svoje bankarske proizvode i usluge pinudimo širom Crne Gore, u djelovima gdje do sada nijesmo bili prisutni”, rekao je Miketić na predstavljanju prvog putujućeg bankara na platou ispred Capital Plaze.

foto: MINA

On je objasnio da se na taj način podiže i prisustvo Addiko banke i kvalitet usluge i servisa.

Addiko banka na ovaj način skraćuje udaljenost između banke i klijenata, donosi visokokvalitetne usluge i digitalne kanale direktno na njihovu adresu i zajedno sa znanjem i vještinama iskusnih savjetnika pruža izvrsnost u bankarskom poslovanju i odnosu prema klijentima.

Pomoćnica direktora sektora prodaje proizvoda na malo u Addiko banci, Milena Dragićević, saopštila je da je banka još jednom pokazala da hrabro korača putem digitalizacije i modernizacije, idući u korak sa najsavremenijim modelima poslovanja.

“Sa Bank2Go smo se približili onim klijentima koji do sada nijesu imali prilike da koriste naše digitalno bankarstvo, uz želju da im pomognemo, prepoznamo njihove potrebe i ponudimo naše usluge brzo, lako i jednostavno. Kroz uzbudljiv i inovativan mobilni kanal prodaje, spojili smo najbolje iz tradicionalnog, sa jedne strane, i modernog bankarstva, sa druge”, rekla je Dragićević.

foto: MINA

Bankarski savjetnici će, kako je navela, ličnim kontaktom premostiti fizičku udaljenost i ohrabriti i usmjeriti klijente da koriste prednosti mobilnog i elektronskog bankarstva.

Povodom lansiranja novog kanala prodaje, Addiko banka je pripremila i specijalnu ponudu za klijente, tako da će oni koji odluče da apliciraju za keš kredit imati mogućnost da u narednom periodu isti dobiju uz atraktivne uslove.

Bank2Go će, u prvoj sedmici, posjetiti gradove na sjeveru, a zatim i preostale od 16 opština u Crnoj Gori i pet različitih lokacija u Podgorici koje su planirane rutom.

foto: MINA

Na svakom mjestu Addiko bankar na točkovima će se zadržati od nekoliko sati do dva dana, a zatim nastaviti dalje. Raspored dolazaka će biti istaknut na sajtu banke bank2go.addiko.me i najavljen putem lokalnih medija.

Addiko Bank2Go će redovno posjećivati gotovo 20 mjesta širom zemlje, prema unaprijed predviđenom rasporedu, i približiti savremene bankarske usluge stanovnicima u lokalnom okruženju.

Radno vrijeme putujućeg bankara je od osam sati do 16 sati, s tim da će po potrebi biti prilagođeno sezonskim prilikama i dešavanjima.

Najčitanije