fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPromotivne cijene karata na linijama Air Montenegra

Promotivne cijene karata na linijama Air Montenegra

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorska nacionalna avio-kompanija, Air Montenegro, pripremila je specijalne cijene za putovanja tokom ove godine.

„Riječ je o promotivnoj prodaji od 16. do 30. januara u okviru koje će, između ostalog, cijena karte u jednom pravcu na linijama Tivat-Beograd i Podgorica-Beograd biti 49 EUR. Karte iz Podgorice i Tivta do Istanbula moguće je kupiti od 109 EUR u jednom pravcu, dok su za letove iz Podgorice ka Ljubljani dostupne po cijeni od 69 EUR“, navodi se u saopštenju kompanije.

Do kraja januara, u okviru promotivne ponude, Air Montenegro je svojim putnicima omogućio niže cijene i na ostalim linijama i to za letove ka Pragu, Cirihu, Banjaluci, Lionu, Nantu, Parizu, Bratislavi, Brnu i Kopenhagenu.

„Veliki broj građana početkom godine planira putovanja zbog čega smo omogućili vrlo povoljne cijene avio-karata na našim destinacijama. Vjerujemo da će ovo biti dodatni motiv da već sada bukiraju svoje letove i učine da ova godina bude godina putovanja“, poručili su iz nacionalnog avio-prevoznika.

Karte kupljene tokom promotivnog perioda mogu se iskoristiti za putovanja od 16. februara do 30. septembra ove godine, a u cijenu su uključene sve takse, ručni prtljag od osam kilograma i dodatni prtljag do 23 kilograma.

Sve informacije o destinacijma, datumima letova i cijenama avio-karata, dostupne su na sajtu airmontenegro.com.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

SNP

Kaluđerović: Bez odlaganja uvesti Amber Alert sistem

Podgorica, (MINA) - Poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Slađana Kaluđerović pozvala je Vladu i...