fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSTelekom „Odličan, 5“ – najbolje rješenje za đake i njihove roditelje

Telekom „Odličan, 5“ – najbolje rješenje za đake i njihove roditelje

Školski ranac, sveske i olovke, lenjiri, bojice – kraj avgusta rezervisan je za obilazak knjižara kako bi đaci bili vrlo dobro pripremljeni za školu.

Međutim, za „Odličan, 5“ u novoj školskoj godini tu je nova „Odličan, 5“ ponuda Telekoma – najbolje rješenje za đake i njihove roditelje!

Ovog puta mogu da biraju paket koji im više odgovara, i dođu po brdo interneta, minute ka svima i poklon telefon, a roditelji mogu da besplatno aktiviraju Kaspersky Safe Kids aplikaciju kako ne bi brinuli o onlajn bezbjednosti djece.

Roditelji koji odaberu „Odličan, 5“ Start paket, za 9.9 eura mjesečno dobiće Motorola e7i Power pametni telefon, 10 GB mjesečno i 50 minuta ka svim mrežama u Crnoj Gori.

Uz „Odličan, 5“ Maxi paket, osim 15 GB mjesečno, 50 minuta ka svim mrežama u zemlji i Xaomi Redmi Note 10s telefon, Telekom roditeljima poklanja najprodavaniji Xaomi Redmi 9AT pametni telefon, a cijena paketa je 19.9 eura mjesečno.

Nova školska godina za mnoge đake znači i početak korišćenja pametnih telefona i tableta, što podrazumijeva i dodatne brige za roditelje. Kada dijete prvi put dobije mobilni telefon, za njegovu bezbjednost ključna je podrška roditelja, a kako bi im olakšali da osiguraju bezbjednost svoje djece – i to ne samo na internetu – u Telekomu su odlučili da u „Odličan, 5“ pakete uključe besplatnu aktivaciju Kaspersky Safe Kids aplikacije.

 

„Kaspersky Safe Kids sadrži aplikaciju za roditelje i posebnu aplikaciju za dijete, koja roditeljima pomaže da budu u toku sa njegovim aktivnostima. Na taj način mogu da blokiraju pristup web stranicama i sadržaju za odrasle i tako zaštite djecu, a takođe mogu da kontrolišu vrijeme koje dijete provodi na mobilnim uređajima ili računaru. Kaspersky Safe Kids olakšava brigu o djeci i u stvarnom svijetu, omogućavajući roditeljima da definišu bezbjedan prostor i, ukoliko se dijete nađe van njega, odmah dobiju upozorenje“, pojašnjava Gordana Spahić, rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Telekomu.

Iz Telekoma ističu i da su kreirali posebnu ponudu za roditelje i đake kojima nisu potrebni uređaji, pa mogu aktivirati same tarife – koje uključuju gigabajte i minute – po povoljnim cijenama. Tako Start paket mogu odabrati za 6.4 eura mjesečno, a Maxi za 8 eura mjesečno.

Iz Telekoma napominju i da nema nepredviđene internet potrošnje, jer se nakon potrošenih gigabajta iz tarife pristup internetu blokira za taj mjesec.

Više informacija o „Odličan, 5“ ponudi može se pronaći na stranici https://telekom.me/privatni-korisnici/odlican-5

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Donirana sportska oprema OŠ ”Milorad Musa Burzan”

Podgorica, (MINA) - Crnogorski olimpijski komitet (COK), kompanije One i Sport Vision, uz podršku...