fbpx
19.8 C
Podgorica
March 25, 2023.
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSISKORISTITE PROMO PRETPLATU OD 1 EURO PRVIH ŠEST MJESECI NAKON ČEGA VAS...

ISKORISTITE PROMO PRETPLATU OD 1 EURO PRVIH ŠEST MJESECI NAKON ČEGA VAS ČEKA 30% POPUSTA DO KRAJA UGOVORA

Podgorica, 01. mart 2023. – Kompanija MTEL od danas ima specijalnu ponudu za nove korisnike m:SAT televizijskih paketa koji u promotivnom periodu do 31.03.2023.godine zaključe ugovor na 24 mjeseca.

Ponuda podrazumijeva promotivnu mjesečnu pretplatu od 1€ u prvih 6 mjeseci ugovorne obaveze, a po isteku 6. mjeseca korisnici će dobiti promotivni popust od 30% na standardnu mjesečnu pretplatu za odabrani paket koji će se primjenjivati od 7. do 24. mjeseca ugovorne obaveze.

Uz to korisnici imaju mogućnost dobijanja gratis drugog TV priključka, i to za prvih 12 mjeseci ugovorne obaveze, nakon čega ide standardna pretplata definisana važećim cjenovnikom.

I to nije sve jer novi korisnici pomenutih paketa  u sklopu ove promotivne kampanje dobijaju 6 mjeseci otključane sve TV kanale (osim kanala iz HBO paketa i kanala iz dodatnog paketa Zadruga).

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, Instagram profilu @mtelcg, web site-u www.mtel.me  kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

Budućnost Bemaks u finalu

Podgorica, (MINA) - Košarkašice Budućnost Bemaksa igraće u finalu završnog turnira WABA lige. Budućnost je...