fbpx
7.8 C
Podgorica
December 7, 2021.
Naslovnica Crna Gora Politika Milatović: Trenutni pregovori mogu ojačati Vladu

Milatović: Trenutni pregovori mogu ojačati Vladu

Podgorica, (MINA) – Trenutni pregovori parlamentarne većine i premijera Zdravka Krivokapića mogu ojačati Vladu, ocijenio je ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, dodajući da će Vlada zasigurno preživjeti.

“U Crnoj Gori se dešava normalna demokratska smjena vlasti. Trenutno imamo diskusiju između premijera i predstavnika parlamentarne većine, koji žele da preispitaju uspjehe u posljednjoj godini”, naveo je Milatović.

On je, u intervjuu Turskoj radio i televizijskoj korporaciji, naveo da se u Crnoj Gori trenutno diskutuje šta treba da se ojača u izvršnoj vlasti.

“Ova Vlada će zasigurno preživjeti, u ovoj ili onoj formi. Ona na neki način može biti ojačana i mislim da se to upravo dešava u diskusijama”, rekao je Milatović.

On je naveo da se trenutno radi na jačanju veza između Vlade i Parlamenta, kako bi se nastavilo sa “ambicioznom reformom koja je trenutno na agendi izvršne vlasti.”

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Sjutra potpisivanje ugovora o sufinansiranju ICT klastera Cortex

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo ekonomskog razvoja organizovaće sjutra svečano potpisivanje ugovora o sufinansiranju ICT...