Naslovnica Arhiva Povoljni uslovi za vožnju

Povoljni uslovi za vožnju


Podgorica, (MINA) – U većem dijelu Crne Gore saobraća se po suvim putevima, a vidljivost je smanjena po kotlinama i duž riječnih tokova.

Auto moto savez savjetuje opreznu vožnju prilagođenu uslovima i stanju na putevima.

Granični prelaz Vraćenovići, na putu Nikšić-Bileća, zatvoren je zbog rekonstrukcije.

Na regionalnom putu Krstac – Ivanova korita, dionica Međuvršje – Ivanova korita, doći do obustave saobraćaja od devet do 12 sati.

Na regionalnom putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Gojakovići, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog minirianja i asfaltiranja na putu Dinoša –Cijevna Zatrijebačka saobraćaj za sve vrste vozila biti obustavljen od osam do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most – Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje – Ribarevina promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja saobraćaj ne duže od 15 minuta.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovice – Rogami, na dionici Rogami–Spuž, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-4 dionica Podgorica-Božaj zbog izgradnje kružne raskrsnice u Tuzima postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Zbog radova na kružnoj raskrsnici kod Doma Vojske i skretanja za Gradiošnicu na magistralnom putu M-11 dionica Lepetani-Tivat odobreno je privremeno postavljanje saobraćajne signalizacije.

Do završetka rekonstrukcije puta Lubnice-Jelovica saobraćaj se obustavlja od sedam do 17 sati, u trajanju ne dužem od dva sata.

Zbog bušačko minerskih radova u sklopu rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja –Metaljka saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati.

Zbog radova na magistralnom putu M-6 dionica Šavnik-tunel Vojnik odobrava se postavljanje privremene saobraćajne signalizacije, kao i povremena obustava saobraćaja u trajanju ne dužem od 15 minuta.

Najčitanije

Erste banka nagrađena priznanjem Izvrsnost u izazovima

Zagreb, Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Konsultantska kuća Selectio iz Hrvatske dodijelila je priznanje Izvrsnost u...