fbpx
25.7 C
Podgorica
August 10, 2022.
NaslovnicaCrna GoraSjutra Dan reprezentacija

Sjutra Dan reprezentacija

Podgorica, (MINA) – Manifestacija Dan reprezentacija Crne Gore biće održana sjutra na podgoričkom Trgu nezavosnosti, saopšteno je iz Ministarstva sporta i mladih.

Navodi se da će obilježavanje manifestacije početi organizacijom sajma sporta, u periodu od 11 do 16 sati.

Najavljeno je da će promotivne punktove na sajmu sporta, uz Ministarstvo sporta i mladih, imati i Crnogorski olimpijski komitet, Paraolimpijski komitet, Bućarski savez, Atletski savez, Košarkaški savez, Bokserski savez, Crnogorski skijaški savez, Fudbalski savez, Gimnastički savez, Ju-jitsu savez, Karate savez, Kik boks savez.

Predstaviće se i Odbojkaški savez, Planinarski savez, Rukometni savez, Šahovski savez, Streljački savez, Studentski sportski savez, Taekwondo savez, Stonoteniski savez, Teniski savez i Vaterpolo i plivački savez.

“Biće prisutni i crnogorski reprezentativci koji će kroz neposrednu komunikaciju sa građanima i djecom, približiti značaj i prednosti bavljenja sportom sa ciljem jačanja i unapređenja kulta crnogorske reprezentacije”, piše u saopštenju.

Navodi se da će na centralnom dijelu trga svoje aktivnosti prezentovati Streljački savez, Atletski savez, Stonoteniski savez, Gimnastički savez, Fudbalski savez, Košarkaški savez i Šahovski savez Crne Gore.

Najčitanije