fbpx
NaslovnicaCrna GoraRudović: Neću biti na listi Demosa

Rudović: Neću biti na listi Demosa

Podgorica, (MINA) – Poslanik Demosa Neđeljko Rudović kazao je da na parlamentarnim izborima neće biti na poslaničkoj listi te partije.

Rudović je rekao Danu da će nastaviti dase bori za bolju Crnu Goru na svaki način jer smatra da je promjena sistema, odnosno režima koji vlada već trideset godina, nužnost.

On je objasnio da na lični zahtjev, nije na poslaničkoj listi Demosa za izbore.

“Nakon što sam na sjednici predsjedništva od nekoliko članova čuo rezerve na predlog liste koji su dali predsjednik partije Miodrag Lekić i radna grupa, jedinom ispravnom odlukom smatrao sam da nipošto ne budem razlog za bilo kakve nesuglasice”, kazao je Rudović.

On je rekao da je u politici zato što je ubijeđen da je promjena ovakvog sistema nužnost.

Rudović je kazao da ga zato ne zanimaju interna pozicioniranja, niti na to želi da gubi vrijeme, i da ga zanima glavni cilj.

“Prihvatio sam Lekićev poziv da mu se pridružim zato što imamo gotovo isti svjetonazor, zato što verujemo da je prioritet integracija posvađane Crne Gore, a samim tim je prirodna i saradnja srodnih političkih subjekata koji su okrenuti budućnosti Crne Gore na konceptu istinske građanske države”, naveo je Rudović.

On je kazao da nastavljaju u tom pravcu i da za borbu za bolju Crnu Goru meni njemu nije najvažnije da li će je voditi u parlamentu ili na drugi način.

Najčitanije