fbpx
NaslovnicaCrna GoraRaspisana međunarodna objava za nestalom djevojčicom

Raspisana međunarodna objava za nestalom djevojčicom

Podgorica, (MINA) – Uprava policije raspisala je međunarodnu objavu preko NCB Interpola Podgorica za šestogodišnjom djevojčicom, čiji nestanak je prijavila njena majka, državljanka Sjedinjenih Američkih Država (SAD), T.Š., sa boravkom u Baru.

Navodi se da je djevojčicina majka, T.Š., u utorak u kasnim večernjim satima, došla u barsko Odjeljenje bezbjednosti.

„I prijavila policiji da njen bivši suprug, otac djeteta, T.V.H., takođe državljanin SAD-a, nije iste večeri, shodno presudi Osnovnog suda u Baru, kojom je utvrđeno vrijeme koje otac provodi sa djetetom, vratio majci djevojčicu na dogovoreno mjesto i u dogovoreno vrijeme“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da su policijski službenici odmah po prijavi otišli na mjesto stanovanja T.V.H., i da otac i djevojčica nijesu pronađeni na adresi.

Sa događajem je, kako se dodaje, upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

U saopštenju se navodi da je danas majka djeteta opet došla u prostorije barskog Odjeljenja bezbjednosti, kako bi policiji dala dodatna obavještenja u vezi sa prvobitnom prijavom.

„O navedenom događaju je upoznat NCB Interpol Podgorica koji koordinira i preduzima mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju lociranja osoba, dok su sa prijavom događaja upoznati svi nacionalni centralni biroi Interpola“, rekli su iz policije.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije