fbpx
NaslovnicaCrna GoraMandić ponovo izabran za predsjednika NSD-a

Mandić ponovo izabran za predsjednika NSD-a

Podgorica, (MINA) – Dosadašnji predsjednik Nove srpske demokratije (NSD), Andrija Mandić, ponovo je danas izabran na tu funkciju.

Kako je saopšteno iz NSD-a, Mandić je za predsjednika partije izabran jednoglasno na današnjoj četvrtoj redovnoj Skupštini stranke, u kojoj su učestvovala 392 člana.

Za potpredsjednike partije su izabrani Slaven Radunović, Simonida Kordić, Marko Kovačević i Jelena Božović.

Iz NSD-a su kazali da je Mandić obavijestio Skupštinu stranke da će na prvoj narednoj sjednici Glavnog odbora za predsjednika Izvršnog odbora izabrati Jovana Vučurovića.

“Na čelu privredno-ekonomskog savjeta biće Milutin Đukanović, dok će na čelu političkog savjeta NSD biti izabran Budimir Aleksić”, navodi se u saopštenju.

Mandić je kazao da NSD svjedoči spajanju iskustva i mladosti.

“On se zahvalilo skupštinarima, izrazivši uvjerenje da će NSD, vrijednim i posvećenim radom kako iskusnijih, tako i mlađih generacija postati najveća stranka na političkoj sceni Crne Gore”, piše u saopštenju partije.

Kako se navodi, prisutnima se obratio i predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević, poželjevši skupštinarima srećan rad, a NSD puno uspjeha.

Mandić je istakao da, s obzirom na činjenicu da je ovo radna Skupština, na nju nijesu pozivali goste, osim delegacije DNP koju NSD ne smatra gostima, već braćom.

Najčitanije

Remi Budućnosti, Elektroprivreda ubjedljiva

Podgorica, (MINA) - Šahisti Omladinca remijem protiv Budućnosti obilježili su prvo kolo Premijer lige...