fbpx
NaslovnicaServisne informacijePovoljni uslovi za vožnju u većem dijelu države

Povoljni uslovi za vožnju u većem dijelu države

Podgorica, (MINA) – U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća uz povoljne uslove za vožnju, saopšteno je iz Auto moto saveza Crna Gore (AMSCG).

Iz AMSCG su upozorili da je duž klisura i usjeka mogući nailasci na sitnije odrone.

“Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna opreznost”, kazali su oni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-5 Rožaje-Špiljani saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od devet do 15 sati.

Na magistralnom putu M-6 Mihajlovica (Ranče) – Pljevlja saobraćaj će zbog rekonstrukcije biti obustavljen za sve vrste vozila od 14 do 18 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja-Metaljka saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Zbog održavanja brdske auto trke na magistralnom putu M-6 dionica Šavnik-Jasenovo Polje saobraćaj će biti obustavljen u terminu od deset do 15 sati.

Zbog održavanja triatlon trke Challenge Budva na magistralnom putu M-1 dionica Budva-Petrovac (od kružnog toka na Zavali do kružnog toka na kraju Rafailovića(, saobraćaj će biti obustavljen u perodu od 10 sati i 20 minuta do 13 sati.

Na regionalnom putu R-13, od petlje Mateševo do istoimenog naselja, zbog sanacije klizišta režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a odobrava se i povremena i potpuna obustava saobraćaja, ne duže od 15 minuta.

Privremeno se zbog izvođenja radova na izgradnji Bulevara od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta odobrava promjena režima saobraćaja.

Privremeno se, zbog izgradnje Bulevara od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta, odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije