fbpx
NaslovnicaServisne informacijeOčekuje se pojačana frekvencija vozila

Očekuje se pojačana frekvencija vozila

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori se danas u saobraćaju očekuje umjerena, tokom dana pojačana frekvencija vozila, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali opreznu vožnju i izbjegavanje putovanja u najtoplijem dijelu dana.

Saobraćaj na regionalnom putu R-3, na dionici Pljevlja-Metaljka, zbog rekontrukcije biće obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Zbog izgradnje bulevara od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog održavanja Biciklijade “Pljevlja 2022” danas je odobreno korišćenje regionalnog puta R-18 dionica Pljevlja-Gradac od devet do 13 sati.

Saobraćaj teretnim motornim vozilima čija najveća dozvoljena masa prelazi 7,5 tona zabranjen je od 17 do 22 sata na magistralnim putevima Bioče – Kolašin (do raskrsnice puteva za Mateševo – auto put), Podgorica – Sotonići – Petrovac, GP Debeli Brijeg – H.Novi – Kotor – Tivat – Budva – Bar – GP Sukobin i Podgorica – Cetinje – Budva.

Saobraćaj nije zabranjen vozilima sa prvenstvom prolaza, za održavanje puteva i PTT instalacija, za pomoć na putu, specijalnim vozilima za prevoz životinja, betona i asfaltne mase, kao i hladnjačama koje prevoze lako kvarljivu robu.

Zabrana se ne odnosi ni na vozila za prevoz opasnih materija na dijelu magistralnog puta M-2 od GP Debeli Brijeg preko Herceg Novog i Kamenara do kružnog toka u mjestu Lipci.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije