fbpx
NaslovnicaMina SportRadunović spremna i motivisana, vjeruje u medalju

Radunović spremna i motivisana, vjeruje u medalju

Podgorica, (MINA) – Crnogorska bokserka Tamara Radunović kazala je da je spremna za nastup na Evropskom prvenstvu u Budvi i motivisana da se pred svojom publikom predstavi u najboljem svjetlu.

Bokserke Budve, Radunović i Bojana Gojković, predstavljaće crnogorski boks na seniorskom prvenstvu Evrope za žene u Budvi.

Radunović, koja je voljom žrijeba izborila direktan plasman u četvrtfinale, boksovaće u kategoriji do 70, a Gojković do 54 kilograma.

Biće to Tamarin povratak na ring nakon višegodišnjeg odsustva i dva porođaja.

“Veliko takmičenje i prilika da pred svojim navijačima boksujem za medalju – to sam čekala cijeli život. Obje smo maksimalno spremne i motivisane da pružimo maksimum pred svojim navijačima. Nadam se medalji”, rekla je Radunović.

Komentarišući žrijeb i protivnicu u četvrtfinalu – Aleksandru Rapaić iz Srbije, ona je kazala da se dobro poznaju i da su zajedno u kampu trenirale i sparingovale.

“Znamo se dobro, ali jedno je sigurno da ću pružiti maksimum i sve uraditi da je pobijedim i domognem se medalje. Vjerujem u sebe i očekujem pobjedu”, rekla je Radunović.

Njihova četvrtfinalna borba na programu je 18. oktobra.

Gojković će na ring u nedjelju, dva dana ranije, a protivnica u osmini finala biće joj Španjolka Marija del Karmen Madueno Konde.

Šampionat u Budvi, koji je večeras i zvanično otvoren, okupio je 164 takmičarke iz 31 države.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije