fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalProsinečki očekuje iznenađenje u duelima sa Turskom i Velsom

Prosinečki očekuje iznenađenje u duelima sa Turskom i Velsom

Podgorica, (MINA) – Fudbalskoj reprezentaciji Crne Gore nije ugudno poslije dva poraza, kazao je selektor Robert Prosinečki, navodeći da očekuje da njegovi izabranici u duelima sa Turskom i Velsom mogu napraviti neko iznenađenje.

Crnogorski fudbaleri počeli su večeras pripreme za nastavak takmičenja u Ligi nacija i duele sa Turskom 11. oktobra u Samsunu i tri dana kasnije na stadionu Kardif sitija sa Velsom.

Prosinečki da i na ovom okupljanju ima probleme, navodeći da se neki igrači nijesu još oporavili.

“Igramo dvije veoma važne utakmice, prva je protiv Turske koja je na Evropskom prvenstvu izgledala jako dobro. Onda i Vels…”, rekao je Prosinečki.

Govoreći o nikšićkom duelu, u kojem je Vels slacvio 2:1, on je kazao da je Crna Gora osim prvih pet minuta igrala dobro.

“Vratili smo se, imali smo dosta prilika, mogli možda i da pobijedimo. Sada nas čekaju dvije teške utakmice, pogotovo prva u Samsunu. Potom i u Kardifu, i tu ćemo tražiti neke svoje šanse i biti bolji ako je to moguće”, kazao je Prosinečki.

On je naglasio da je Turska pokazala da je dobra i da ima igrače u velikim klubovima.

“Sigurno je da će biti pun stadion i biće jako zanimljivo. Sigurno je da su ovo najbitnije utakmice. Nije dobro i ugodno poslije dva poraza, ali se nadam da možemo da napravimo neko iznenađenje. Malo je nedostajalo protiv Velsa, vjerujem da će nam se vratiti u duelu sa Turskom”, rekao je hrvatske stručnjak.

On je podsjetio da za te duele ne računa na Stefana Savića i Marka Vešovića, kao ni na Viktora Đukanovića i Vasilija Adžića.

“Vidjećemo šta je sa Markom Jankovićem, jer nam je on jako bitan u veznom redu. Stevan Jovetić bi trebalo da odigra prvu utakmicu u dresu Omonije, pa ćemo da vidimo i on u kakvom je stanju. Igor Vujačić se oporavio, vratio se na teren i sigurno je da će konkurisati za mečeve koji predstoje”, rekao je Prosinečki.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije