fbpx
NaslovnicaMINA BusinessVoli pokazao da je odgovoran i legalan sistem

Voli pokazao da je odgovoran i legalan sistem

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Voli pokazala je da je odgovoran, organizovan i legalan sistem, naveli su iz menadžmenta te kompanije, dodajući da će adekvatno nagraditi zaposlene koji su pokazali ličnu i profesionalnu odgovornost.

Iz te kompanije su naveli da više od četvrt vijeka uživaju ugled zakonitog i društveno odgovornog poslovanja u Crnoj Gori, kao i, kako su dodali, poslovne reputacije koju prepoznaje biznis zajednica Evrope.

“Kao što je poznato, suočili smo se sa neočekivanim i šokantnim incidentom u vezi sa sumnjivom pošiljkom”, naveli su iz Volija.

Oni su poručili da je iskustvo pokazalo da uvijek postoji veliki rizik da se u pošiljkama banana nađe napuštena roba sumnjive supstance.

Iz Volija su poručili da su iz tog razloga veoma svjesni velike i otvorene mogućnosti zloupotrebe pošiljki, dodajući da su, samim tim, vrlo predostrožni.

Oni su naveli da se od 2018. kontinuirano obraćaju Upravi prihoda i carina, Upravi policije, Ministarstvu unutrašnjih poslova, Slobodnoj zoni Luke Bar, kao i Carinarnici PJ Podgorica, sa zahtijevima da se izvrši dodatno skeniranje robe o trošku kompanije Voli.

“Nastavićemo da šaljemo precizne informacije i tražimo detaljnu analizu, dok se ne stvore uslovi da budemo zaštićeni od sličnih situacija i mogućnosti podmetanja našoj kompaniji”, najavili su iz Volija.

Oni su čestitali zaposlenima koji su pokazali ličnu i profesionalnu odgovornost, savjesno obavljanje radnih zadataka i dosledno poštovanje etičkih normi, dodajući da će ih kompanija adekvatno nagraditi.

Iz Volija su pozdravili aktivnosti Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalnog policijskog odjeljenja, Uprave policije, kao i Uprave prihoda i carina.

“Čestitamo im na visokom nivou profesionalnosti i na brzoj i efikasnoj akciji i zakonski sprovedenom postupku u kojem su utvrđene sve relevantne činjenice koje se odnose na ovaj slučaj”, rekli su iz Volija.

Oni su naveli da novonastala situacija za njih predstavlja još jedan izazov iz kojeg su mnogo naučili, dodajući da su sada spremniji za neočekivane situacije na koje velika privredna društva širom svijeta nisu imuna.

“Šteta koja nam je učinjena u pokušajima da se naruši reputacija kompanije, javni pozivi na linč i stigmatizacija, od onih koji su dužni da se ponašaju suprotno pokazanom, zanemarljiva je u odnosu na činjenicu da smo pokazali da smo odgovoran, organizovan i legalan sistem”, naveli su iz Volija.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije