Naslovnica MINA Business Podgorica dobija novi vid stanovanja i kvaliteta života

Podgorica dobija novi vid stanovanja i kvaliteta života

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Pokazna vila u okviru Zain parka je završena, a taj luksuzni rezidencijalni kompleks potvrda je da Podgorica dobija novi vid stanovanja i kvaliteta života, kao i da je sve privlačnija za nove investicije i ulaganja stranog kapitala.

Izvršni direktor Zain Property Developmenta iz Podgorice, Miloš Milošević, danas je, prilikom obilaska prve pokazne vile u okviru rezidencijalnog kompleksa u naselju Zagorič, saopštio da je projekat vrijedan preko šest miliona EUR i da se realizuje planiranim tokom.

„Čak mogu da kažem da sam jako zadovoljan, jer smo kad je riječ o rokovima, brži mjesec u odnosu na planarino. Na tome možemo da zahvalimo našem strateškom partneru Novom Volvoxu“, rekao je Milošević, prenosi PR centar.

On je kazao da je predstavnicima kompanije posebno drago što Podgorica dobija novi vid stanovanja i novi kvalitet života.

„To će se pokazati ovim projektom, koji obuhvata male garsonjere, dvosobne stanove, vile na dva i tri nivoa, koje imaju svoja parking mjesta, dvorište. A sve one gledaju na veliki centralni park gdje će se moći familije družiti i djeca provoditi vrijeme”, naveo je Milošević.

To je, kako je ocijenio, velika stvar koju Podgorica danas nema.

“Na taj način želimo da pokažemo jedan novi kvalitet života u gradu, kao i da se to može obezbijediti po pristupačnim cijenama“, dodao je Milošević.

Menadžer Glavnog grada Podgorica, Marjan Junčaj, saopštio je da pokazna vila prva investicija kompanije Zain Property Development i da to predstavlja potvrdu da je grad sve privlačnija i atraktivnija destinacija za nove investicije i ulaganja inostranog kapitala.

On je kazao da gradska uprava, svakodnevno, predano i posvećeno radi na stvaranju što boljeg ambijenta za realizaciju novih razvojnih projekata i trudi se da u najboljem svjetlu predstavi Podgoricu i njene investicione potencijale.

„Kao rezultat takvog opredjeljenja i sprovođenja politika na nivou grada danas sa velikim zadovoljstvom svjedočimo realizaciji jedne veoma vrijedne investicije od preko šest miliona eura. Posebno nam je drago što je prestižna i uspješna kompanija kao što je Zain Property Development odabrala da u našem gradu gradi ovaj luksuzni kompleks“, poručio je Junčaj.

Projekat Zain Park prvi je tog tipa koji kompanija Zain Property Development realizuje u Crnoj Gori, a odabir Podgorice kao lokacije, odraz je razumijevanja potencijala koje Glavni grad nudi, položajem i povoljnom infrastrukturom.

Najčitanije