Naslovnica MINA Business Plaćanje računa mejlom bez provizije

Plaćanje računa mejlom bez provizije

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Elektroprivreda (EPCG) je potrošačima iz kategorije domaćinstva omogućila da račun za utrošenu energiju plate putem mejla.

„EPCG je omogućila još jedan, dodatni, on line način plaćanja računa, putem mejla. Potrošači iz kategorije domaćinstva sada svoj račun mogu platiti jednim klikom na link iz mejla”, rekli su iz EPCG.

Iz EPCG su objasnili da će svi potrošači iz kategorije domaćinstva, koji koriste servis elektronski račun, od sada u istom mejlu dobijati i link koji će ih direktno odvesti do stranice za on line plaćanje računa.

“Plaćanje računa na taj način je bez dodatnih troškova, odnosno provizije za potrošače. Takođe, potrošači na taj način, pogotovo u doba pandemije COVID-19, račun plaćaju od kuće, bez čekanja u redu na šalterima”, dodali su iz EPCG.

Potrošači koji imaju aktiviran servis elektronski račun će link za on line plaćanje dobijati svakog mjeseca.

Plaćanje se obavlja na jednostavan način, u svega par koraka.

Trenutno uslugu elektronskog računa EPCG koristi skoro 50 hiljada potrošača.

Iz kompanije su pozvali potrošače koji to već nijesu uradili, da aktiviraju servis elektronski račun.

Aktivacija servisa je jednostavna i besplatna. Potrošači je sami mogu aktivirati putem veb portala www.epcg.com, slanjem pretplatnog broja i mejl adrese na koju žele da im račun stiže na rač[email protected], besplatnim pozivom Call centra na 19100, kao i na šalterima lokalnih Snabdijevanja.

Najčitanije

Remi Draškovića i Blagojevića

Podgorica, (MINA) - Internacionalni majstor Luka Drašković i velemajstor Dragiša Blagojević remizirali su u...

Radović u finalu