fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUniprom dobio nagradu za kvalitet u Briselu

Uniprom dobio nagradu za kvalitet u Briselu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Uniprom dobila je u nedjelju prestižnu internacionalnu nagradu za kvalitet ESQR 2024 na svečanoj ceremoniji koja je održana u Briselu.

Nagradu je primio vlasnik kompanije, Veselin Pejović.

Konferencija pod nazivom ESQR’s Best Quality Leadership Awards 2024 održala se u nedjelju veče u Briselu, gdje su i nagrađene odabrane kompanije, organizacije, institucije i javne uprave iz Evrope, Azije, Amerike, Afrike i Australije.

Pejović je kazao da je nagrada Best Quality Leadership Awards 2024 veliko priznanje za liderstvo i korake vođene inicijativom za poboljšanje i unapređenje kvaliteta.

“Drago nam je što se crnogorska kompanija našla u krugu ovako velikih svjetskih kompanija. Crnogorska industrija ovim je dobila potvrdu svog kvaliteta kroz nagradu koja predstavlja važan korak u prepoznatljivosti Crne Gore kao biznis destinacije”, rekao je Pejović.

ESQR, čije je sjedište u Švajcarskoj, bavi se strateškim pitanjima u upravljanju kvalitetom i promoviše kulturu kvaliteta i kontinuiranog poboljšanja kvaliteta kroz svoje godišnje konvencije, koje služe kao globalni forum za usavršavanje tehnika upravljanja kvalitetom, ali su i prilika za sjajno poslovno umrežavanje..

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije