fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTuristička ponuda Crne Gore promovisana u Poljskoj

Turistička ponuda Crne Gore promovisana u Poljskoj

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO), u saradnji sa najvećim lancem turističkih agencija u Poljskoj Wakacje.pl i udruženjem turoperatora i vazduhoplovnih agencija Aviareps Poland, organizovala je webinar za oko 60 predstavnika najznačajnijih poljskih turoperatora i turističkih agencija.

Webinar je otvorila menadžerka u NTO, Svetlana Tomković, koja je rekla da Poljska predstavlja važno emitivno tržište za Crnu Goru i da u narednom periodu, NTO planira da kroz različite promotivne aktivnosti na ovom tržištu, podstakne turiste iz Poljske da odaberu Crnu Goru kao sledeću destinaciju za svoj odmor.

Generalni menadžer predstavništva Aviarepsa u Poljskoj, Marek Slawatyniec, kroz prezentaciju NTO, učesnicima webinara predstavio je turističku ponudu Crne Gore na poljskom jeziku.

Tokom webinara, učesnici su pozvani da se prijave na aktuelni e-learning program o Crnoj Gori, nakon čijeg završetka će biti organizovano studijsko putovanje za najbolje. NTO biće glavni organizator studijskog putovanja, uz podršku Aviareps Poland i nacionalne poljske avio-kompanije LOT.

O uspješnosti webinara govori podatak da je 90 odsto učesnika ocijenilo događaj ocjenom odlično. Organizacija narednog webinara za turističku privredu Poljske planirana je u martu naredne godine.

Wakacje.pl ima predstavništva na oko 250 lokacija u Poljskoj i u svojoj ponudi imaju zastupljene sopstvene aranžmane, kao i aranžmane svih većih turoperatora u zemlji, dok Aviareps kao globalno udruženje i marketinška agencija radi na umrežavanju avio-kompanija, hotela, turističkih agencija, turoperatora i turističkih destinacija.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije