fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPremium program obilježio deceniju uspješnog postojanja

Premium program obilježio deceniju uspješnog postojanja

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Premium program Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma, obilježava deceniju uspješnog postojanja, tokom kojeg je broj korisnika porastao na 40 hiljada, ima blizu 600 partera sa dvije hiljade prodajnih mjesta.

Premium program, prvi te vrste u Crnoj Gori, počeo je prije deset godina, kada je kroz partnerstvo Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma lansirana Premium kartica, koja je ubrzo postala najpopularnija kartica na tržištu.

Izvršni direktor Hipotekarne banke za poslovanje sa građanima i napredne kanale prodaje, Nikola Špadijer, rekao je na događaju upriličenom za partnere da su konstantno posvećeni njihovim korisnicima.

“Svih ovih deset godina smo, zajedno sa kompanijom Mastercard i Crnogorskim Telekomom, ulagali u Premium program, uvodili korisne inovacije i značajno unapređivali korisničko iskustvo, pa danas s ponosom možemo reći da je uspjeh ove kartice, ovog programa i našeg desetogodišnjeg partnerstva sasvim očekivan”, kazao je Špadijer.

On je naveo da su, u tih deset godina, imali čudesno lijepo i uzbudljivo putovanje od prve co-brand kartice u Crnoj Gori, prve beskontaktne kartice kojom se ostvaruju značajni popusti i kupuje čak i na 24 rate bez kamate, preko Premium aplikacije i brojnih Premium akcija, do toga da je Premium kartica danas dio Platinum platforme kartične kuće Mastercard, s brojnim dodatnim benefitima.

“Obećavamo da ćemo i u godinama koje dolaze našim korisnicima pružati ono što su navikli od nas – sigurnost, inovaciju, stalno unapređenje korisničkog iskustva i maksimalnu posvećenost njihovim potrebama i zahtjevima”, dodao je Špadijer.

Iz banke su kazali da su Premium program i posvećenost Hipotekarne banke svojim klijentima prepoznali i građani Crne Gore, klijenti njihove banke, pa se, samo u prethodnih šest godina, broj korisnika programa se povećao dva i po puta, sa oko 14 na skoro 40 hiljada korisnika.

“U tom periodu gotovo se udvostručio i broj partnera – došli smo do blizu 600 partnera sa preko dvije hiljade prodajnih mjesta”, dodali su u saopštenju.

Crnogorski Telekom, najveći i najinovativniji telekomunikacioni operater u Crnoj Gori, prepoznao je 2011. godine u inovativnoj i rastućoj Hipotekarnoj banci pravog, pouzdanog partnera i tako je, zajedničkim radom, nastala prva co-brand kartica u Crnoj Gori.

Direktor Komercijalnog sektora u Crnogorskom Telekomu, Predrag Perković, kazao je da su se, kada su prije deceniju započeli projekat sa Hipotekarnom bankom, vodili idejom da korisnicima ponude premium proizvod i vrhunsko korisničko iskustvo.

“Da smo uspjeli u tome, potvrđuje ne samo činjenica da slavimo deseti rođendan, već i da je Premium kartica postala najpopularnija platna kartica u zemlji. Formula za takav uspjeh danas djeluje očigledno, ali prije deset godina Telekom je morao da izađe van granica industrije u kojoj uspješno posluje, a rastuća Hipotekarna banka da dokaže da ima kapacitete da taj projekat iznese”, rekao je Perković.

On je kazao da pojedinačno možda ne bi uspjeli, ali da su kao najinovativniji igrači na crnogorskom tržištu u svojim branšama, u želji da korisnicima i klijentima iznova ponude napredne i inovativne usluge, udruženi uspjeli da stvore proizvod koji danas živi kao brend za sebe.

“Večeras slavimo to partnerstvo i viziju, uvjereni da ćemo nastaviti da unapređujemo korisničko iskustvo kako bismo i u godinama koje dolaze ostali najbolji”, poručio je Perković.

Prije godinu, predstavljena je nova, moderno dizajnirana Premium kartica na Mastercard Platinum platformi, koja je omogućila korisnicima da izaberu dva od četiri osiguranja, što je jedinstven slučaj na crnogorskom tržištu, kao i kupovinu do 24 rate.

Premium kartica Hipotekarne banke predstavlja najpopularniji kartični proizvod u Crnoj Gori, prelazak na Platinum platformu kartične kuće Mastercard, donijelo je mnogobrojne benefite klijentima.

Direktorka u kompaniji Mastercard za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, Jelena Ristić, kazala je da je deset godina Premium programa Hipotekarne banke važan jubilej koji jasno pokazuje da je važno unapređivati korisničko iskustvo i ispuniti očekivanja zahtevnih klijenata.

“Mastercard nastavlja partnerski da podržava Hipotekarnu banku u daljem razvoju i inovacijama usluga i proizvoda po meri savremenih korisnika”, dodala je Ristić.

Direktor za odnose sa klijentima za Srbiju i Crnu Goru u kompaniji Mastercard, Nikola Petković, takođe se obratio prisutnima.

Hipotekarna banka u saradnji sa kompanijom Mastercard organizovala je nagradnu igru za korisnike Premium Mastercard kartica, pod nazivom Plaćaj i vozi Premium. U televizijskom izvlačenju, atraktivnu glavnu nagradu, automobil Renault Captur, dobio je Vasilije Vujisić iz Podgorice. On se trenutno nalaz u Americi, pa se prisutnima obratio putem video poruke, dok je njegovoj sestri simbolično uručen ključ automobila.

Korisnicima Premium programa na raspolaganju je i mPremium – usluga mobilnog bankarstva, putem koje korisnici u svakom trenutku na svom mobilnom telefonu imaju direktan pristup računu za koji je vezana Premium kartica, pa su tako finansije uvijek nadohvat ruke, gdje god se nalazili – 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici.

Bez odlaska u banku mogu se provjeriti stanje na računu, pregledati transakcije, prenijeti sredstva na drugi račun, platiti račune, locirati sve poslovnice i bankomati Hipotekarne banke.

Sve informacije o Premium programu mogu se naći na www.premiumprogram.me, Premium program aplikaciji i sajtu banke na www.hipotekarnabanka.com

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije