fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPočetak gradnje Boka Place-a krajem godine

Početak gradnje Boka Place-a krajem godine

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Realizacija projekta gradnje novog dijela nautičkog naselja Boka Place u Tivtu trebalo bi da počne krajem godine, saopštili su iz Porto Montenegra.

Oni su kazali da je novi urbani rezidencijalni kompleks, sa preko 200 stanova, osmišljen da bude dobra investicija za posjedovanje nekretnina na tivatskoj rivijeri i u Crnoj Gori.

“Novi kvart kreiran je da pruži dom tokom ljeta ili cijele godine i baziraće se na temeljima savremenog načina života, uz brojne restorane i šoping sadržaje, atraktivni bioskop, pop-up galerije, auto showroom i mnoge druge sadržaje”, naveli su predstavnici Porto Montenegra.

Oni su dodali da će Boka Place ujedno ponuditi novi wellness koncept života kroz 144 stambene i 96 hotelskih jedinica, pod operativom hotelskog brenda Kerzner International, u kategorizaciji pet zvjezdica.

“Hotel i kondo stanovi će nuditi personalizovanu uslugu uz najsavremenije fitness i wellness sadržaje, kao i 20 metara dug bazen za upotrebu i zimi i ljeti”, navodi se u saopštenju.

Na samom ulazu u Porto Montenegro sa Jadranske magistrale, Boka Place će se graditi na prirodnom platou, odakle se pruža sjajan panoramski pogled na nautičko naselje, rivijeru i akvatorijum zaliva Boke Kotorske.

Iz Porto Montenegra su kazali da je Vlada dala saglasnost da se projekat Boka Place uvrsti na listu razvojnih, u okviru programa ekonomskog državljanstva.

“Ovo je sjajna prednost Boka Place-a na globalnom tršištu nekretnina, s obzirom na to da je crnogoski pasoš rangiran kao 32. po ekonomskoj mobilnosti, što je izuzetno atraktivno za kupce iz Rusije, Kine ili Turske”, dodaje se u saopštenju.

Cijene stanova u Boka Place-u počinju od 190 hiljada EUR.

Najčitanije

Milatović: Bitno da se djeca što prije vrate u škole

Podgorica, (MINA) – Ulaganje u kontinuirano usavršavanje nastavnika i poboljšanje njihovog ekonomsko-socijalnog statusa prioritet...