fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDani otvorenih vrata za IPARD III

Dani otvorenih vrata za IPARD III

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, organizuje Dane otvorenih vrata povodom početka implementacije IPARD III programa.

“Dani otvorenih vrata počeće radionicom povodom najave objavljivanja prvog IPARD javnog poziva za Mjeru 7: Diverzifikacija gazdinstava i razvoj poslovanja, odnosno podmjere 7.1 – Podrška investicijama za razvoj ruralnog turizma”, rekli su iz Ministarstva.

Ministarstvo je pozvalo sve zainteresovane strane da dođu u prostorije Stare zgrade Vlade u četvrtak u 11 sati.

Tom prilikom, potencijalni aplikanti će imati priliku da na operativnom nivou dobiju više informacija o pripremi i podnošenju zahtjeva na javni poziv koji će biti objavljen početkom marta.

“Ovaj poziv je u februaru predstavljen u gotovo svim crnogorskim opštinama, gdje je radionicama prisustvovalo oko 800 potencijalno zainteresovanih korisnika. Pored informacija o ovoj mjeri, prisutni će imati priliku da se upoznaju i sa planom objave IPARD III javnih poziva za ovu godinu i ostalim mjerama IPARD III programa”, navodi se u saopštenju.

Kroz prvi javni poziv za Mjeru 7, podmjera 7.1, podržavaju se investicije čija ukupna vrijednost prihvatljivih troškova iznosi od deset hiljada EUR do 200 hiljada EUR.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Remi Budućnosti, Elektroprivreda ubjedljiva

Podgorica, (MINA) - Šahisti Omladinca remijem protiv Budućnosti obilježili su prvo kolo Premijer lige...