fbpx
10 C
Podgorica
December 8, 2022.
NaslovnicaMINA BusinessBar ima predispozicije za privlačenje značajnih investitora

Bar ima predispozicije za privlačenje značajnih investitora

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Bar je jedna od najatraktivnijih destinacija koje turisti sa zadovoljstvom posjećuju, saopštila je predsjednica Skupštine, Danijela Đurović, i dodala da je uvjerena da će ta primorska opština iskoristiti svoje prednosti i na najefikasniji način valorizovati nesumnjive potencijale.

Đurović je u čestitki povodom Dana Opštine Bar, kazala da taj primorski grad, kao lučki centar, te saobraćajno čvorište regionalnog i šireg značaja, ima neophodne predispozicije za privlačenje značajnih investitora iz svih krajeva svijeta.

“Zato se adekvatnom i kvalitetnom saradnjom državne i lokalne vlasti i mudrim izborom renomiranih investitora može obezbijediti dalji održivi razvoj Bara, čiji će benefiti služiti prevashodno dobru njegovih građana i ekonomskom jačanju cijele države”, navela je Đurović u čestitki.

Kako je saopšteno iz Kabineta predsjednice, Đurović je čestitku uputila predsjedniku Opštine Dušanu Raičeviću, predsjednici Skupštine Opštine Mileni Božović, odbornicima i svim građanima Bara.

Đurović je navela da su viševjekovna tradicija suživota, mira, razumijevanja i tolerancije, kao i doprinos barskih rodoljuba oslobodilačkoj borbi i antifašizmu, koji ovim praznikom obilježavamo, temeljne vrijednosti kojima se ponosimo i koje posebno ističemo.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije