fbpx
NaslovnicaGlavna vijestRazličiti paketi za prijatniji boravak u Portonovom

Različiti paketi za prijatniji boravak u Portonovom

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Različiti paketi i brojne povoljnosti, koje je tim Portonovi marine pripremio za svoje klijente, trebalo bi da njihov boravak učine što prijatnijim, saopštio je direktor marine, Nikola Banović.

„Sva privatna plovila do 24 metra dužine, koja dolaze iz inostranstva i namjeravaju da ovdje provedu minimum sedam dana, imaće posebne pogodnosti za plaćanje vinjete. Tačnije, ona će za njih biti gratis“, rekao je Banović agenciji Mina-business.

On je dodao da će plovila do 12 metara dužine, koja u marini provedu sedam dana, dobiti jedan besplatan dan boravka, a plovila duga više od 12 metara – dva dana gratis.

„Posebne pogodnost očeukuju klijente koji potpišu godišnji ugovor o zakupu veza u marini, gdje ostvaruju pravo na dobijanje kartice sa povlasticama, Marina Loyalty Card, uz koju će ostvariti brojne popuste u resortu“, kazao je Banović.

Klijente koji potpišu ugovor na godinu, prema njegovim riječima, očekuje atraktivna kampanja pod nazivom Happy Berth Days, koja će im omogućiti sedmodnevni besplatan boravak u bilo kojoj D Marin marini, nakon čega će im se obračunavati popust od čak 40 odsto.

Banović je podsjetio da D Marin porodica ima marine svuda po Mediteranu, u Hrvatskoj, Grčkoj i Turskoj, a da je toj listi od nedavno dodato i nekoliko novih u Dubaiju.

On je dodao da je za korisnike marine sa plovilima do 12 metara posebno kreirana kampanja simboličnog naziva Five months wet, seven months dry.

„Korisnici tog paketa usluga moći će svoje plovilo da drže u našoj marini na prestižnim vezovima pet mjeseci, tokom ljetnjeg perioda, nakon čega će moći da ih prebace na kopno, u servisni centar za jahte Marina Zelenika, koja je naš partner u projektu. Širok spektar usluga servisnog centra biće uključen u cijenu paketa“, saopštio je Banović.

On je kazao da Portonovi marina nastavlja da širi usluge za klijente, te da je nedavno otvorena nova benzinska pumpa u partnerstvu sa renomiranim operaterom Asmira&Co.

“To će omogućiti opskrbu plovila takozvanim duty free gorivom, što je značajno za veća plovila prilikom izlaska iz Crne Gore”, rekao je Banović.

On je dodao da je, uz novu ponudu i mnoštvo sadržaja koje nude Portonovi i prvi evropski One&Only resort, Portonovi marina za kratko vrijeme postala veoma popularna destinacija među nautičarima.

Banović je najavio da ljubitelje jedrenja narednog vikenda očekuje druga Portonovi regata pod nazivom Bokeška ostrva, koju su prošle godine učesnici ocijenili kao najbolje organizovanu jedriličarsku manifestaciju, koja je okupila mnoštvo jedrilica i zaljubljenika u jedrenje.

“Regata će se održati 12. i 13. juna u Bokokotroskom zalivu, sa dvije jedriličarske rute do ostrva Mamula, odnosno tivatskih i peraških ostrva. Planiran je i raznorvstan zabavni program tokom tri noći zajedničkog druženja”, saopštio je Banović.

Najčitanije