fbpx
NaslovnicaCrna GoraKod Tomaševa ubijene dvije osobe, traga se za napadačem

Kod Tomaševa ubijene dvije osobe, traga se za napadačem

Podgorica, (MINA) – Dvije starije osobe ubijene su večeras u blizini Tomaševa u Bijelom Polju, saopštili su iz Uprave policije, navodeći da se traga za izvršiocem.

Navodi se da je oko 21 sat i deset minuta policiji u Bijelom Polju prijavljeno da su u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa ubijene dvije starije osobe, čija su tijela pronađena u kući, a da se izvršilac naoružan dao u bjekstvo.

„Sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra bezbjednosti Sjever, Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i hapšenja te osobe“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su apelovali na građane Bijelog Polja, naročito mještane Tomaševa, da budu oprezni, ostanu u svojim kućama i ne dozvole ulazak nepoznatim osobama.

Policija, kako su dodali, preduzima sve aktivnosti u cilju stavljanja bezbjednosne situacije pod kontrolu i hapšenja izvršioca.

Oni su apelovali na građane da bilo koju informaciju koju smatraju da može biti značajna, u odnosu na ovaj događaj, prijave policiji.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije