fbpx
NaslovnicaCrna GoraKrivična prijava protiv osumnjičenih za prijetnje maloljetniku

Krivična prijava protiv osumnjičenih za prijetnje maloljetniku

Podgorica, (MINA) – Službenici policije podnijeli su krivičnu prijavu protiv tri maloljetnika, osumnjičena da su izvršila krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu petnaestogodišnjaka iz Herceg Novog, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije su kazali da su osumnjičeni istog uzrasta kao i oštećeni i da su mu upućivali prijetnje, koje su kod njega izazvale osjećaj uznemirenosti.

U saopštenju se navodi da su službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi, u okviru pojačanih planskih aktivnosti na suzbijanju svih oblika kriminaliteta, procesuirali više osoba.

„Policijski službenici su uhapsili V.P. (49) iz Podgorice, protiv kojeg je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na štetu prodavnice elektronskih uređaja i tehnike u Zelenici“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je V.P. iz prodavnice ukrao šest mobilnih telefona, vrijednosti oko 6,5 hiljada EUR.

„Zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na štetu hotela u Bijeloj, prilikom koje su ukradeni elektronski uređaji za poslovanje, identifikovan je C.N. (46) iz Herceg Novog, protiv kojeg je po nalogu tužioca podnijeta krivična prijava“, rekli su iz policije.

Oni su kazali da su njihovi službenici podnijeli krivičnu prijavu i protiv državljanina Bosne i Hercegovine Š.D. (24), zbog sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila u mjestu Rose.

Vozilo je, kako su naveli iz policije, pronađeno i vraćeno vlasniku.

„Sprovodeći kontinuirane pojačane aktivnosti na suzbijanju zloupotrebe narkotika podnijeta je krivična prijava Višem državnom tužilaštvu u Podgorici protiv Lj.N. (36) iz Herceg Novog, zbog sumnje da je počinio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga drugom licu“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je podnijeto i više prekršajnih prijava shodno Zakonu o sprečavanju zloupotrebe droga.

„Službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi će i u narednom periodu nastaviti sa aktivnostima u cilju održavanja stabilnog bezbjednosnog ambijenta i otkrivanja i suzbijanja svih pojavnih oblika kriminaliteta“, poručili su iz policije.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije