fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSpecijalna ponuda Air Montenegra za ljeto

Specijalna ponuda Air Montenegra za ljeto

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalni avio-prvoznik, Air Montenegro, pripremio je specijalnu ponudu za nezaboravno ljeto.

“Vrijeme godišnjih odmora se bliži, a vi još nijeste odlučili gdje ljetovati. Air Montenegro će vam ponudom karata po specijalnim cijenama pomoći u tom izboru. Bez obzira na to da li ste ljubitelj opuštanja na pješčanim plažama, aktivnog odmora, ili pak uživate u istraživanju evropskih metropola, Air Montenegro vam omogućava da se bez planiranja mjesecima unaprijed, po povoljnim cijenama, prepustite ljetnjoj avanturi”, naveli su iz avio-kompanije.

Air Montenegro je za putovanja od 1. jula do 26. oktobra za putnike pripremio specijalne cijene karata, pa se ka Ljubljani može letjeti po cijeni karte od 59 EUR u jednom smjeru, dok cijena karte po smjeru za Beograd iznosi svega 45 EUR.

“Karte za Frankfurt i Bratislavu dostupne su već od 69 EUR po smjeru, dok ljubitelji istoka imaju priliku da ka Izmiru i Istanbulu lete po cijeni od 79 EUR po smjeru”, precizira se u saopštenju.

Specijalne cijene odnose se na karte kupljene od danas do 9. jula, a uključuju sve takse, ručni prtljag od osam kilograma i predati prtljag do 23 kilograma.

“Požurite i iskoristite specijalnu ponudu za nezaboravno ljeto. Posjetite naš sajt www.airmontenegro.com, provjerite dostupnost karata i osvježite svoje ljeto uz destinacije Air Montenegra”, navodi se u saopštenju.

Broj karata po specijalnim cijenama je ograničen.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije