fbpx
NaslovnicaCrna GoraKljajić nosilac koalicione liste DPS, SD, BS i LP

Kljajić nosilac koalicione liste DPS, SD, BS i LP

Podgorica, (MINA) – Demokratska partija socijalista (DPS) na izborima u Beranama nastupiće u koaliciji sa Socijaldemokratama (SD), Bošnjačkom strankom (BS) i Liberalnom partijom (LP), a nosilac liste biće Lidija Kljajić.

Kako je saopšteno iz beranskog DPS-a, na sjednici održanoj u četvrtak, jednoglasno je usvojen predlog pobjedničke liste kandidata za odbornike za predstojeće izbore koji će se održati 27. marta.

Navodi se da je opštinskom odboru u procesu predlaganja kandidatkinja i kandidata pristiglo 134 prijedloga, za 35 odborničkih mjesta na izbornoj listi.

“Postignut je sporazum o koalicionom nastupu na ovim lokalnim izborima sa SD, BS i LP, pa će tako ova pobjednička koalicija imati zajedničku izbornu listu”, kaže se u saopštenju.

Na listi se nalaze, kako su rekli iz DPS-a, stručni, obrazovani, iskusni ali i mladi ljudi koji su, kako se navodi, odlučni da daju pun doprinos ubrzanom ekonomskom razvoju i unapređenju uslova života u Beranama.

“Nosilac pobjedničke koalicione liste, koja je jednoglasno usvojena biće Lidija Kljajić”, navodi se u saopštenju.

Na listi iz DPS-a i Miro Nedić, Irvin Masličić, Žarko Raičević, Milijana Vučeljić Golubović, Obrad Čantrić, Branislav Jokić, Veselinka Femić, Dejan Ćorac, Vlajko Radović, Vukadin Božović, Andrijana Vučetić Obadović, Mirhad Adrović, Mladen Lekić.

Na izbornoj listi su i Milo Arsović, Ivona Đukić, Branko Femić, Tatjana Veljić Janjušević, Ferid Mulić, Nikola Lakušić, Reuf Ramusović, Nada Kenjić Boričić, Nikola Obradović, Vesna Novović, Slobodan Đurišić, Draško Došljak, Fahrudin Hadrović i Bogdan Fatić.

Iz DPS-a su naveli da nakon što Predsjedništvo DPS-a da saglasnost na predlog odborničke liste, biće predata Opštinskoj izbornoj komisiji.

Navodi se da su sjednici prisustvovali i koordinator ispred Predsjedništva Predrag Bošković i koordinator ispred Izvršnog odbora DPS Slobodan Filipović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije