fbpx
NaslovnicaCrna GoraZbog nesreće u Bogetićima privedena žena

Zbog nesreće u Bogetićima privedena žena

Nikšić, (MINA) – Zbog nesreće u Bogetićima, u kojoj su poginule dvije a povrijeđeno 26 osoba, privedena je D .T. koja je upravljala vozilom Wolksvagen Touran budvanskih registarskih oznaka, kazao je agenciji MINA Osnovni državni tužilac u Nikšiću, Stevo Šekarić.

Uviđaj na mjestu teške saobraćajne nesreće koja se dogodila jutros oko osam sati i 30 minuta u blizini Drenoštice, na magistralnom putu Nikšić Podgorica, završen je i saobraćaj je nakon višesatnog prekida ponovo uspostavljen.

Šekarić je kazao da je D .T. privedena zbog osnovane sumnje da je izazvala teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

„D. T. Je privedena po nalogu dežurnog tužioca Željka Pejovića koji je sa vještakom saobraćajne struke i pripadnicima policije obavio uviđaj“, rekao je Šekarić.

Prema njegovim riječima, osumnjičena će radi saslušanja biti privedena u Tužilaštvo.

U teškoj saobraćajnij nesreći poginule su dvije ženske osobe, a ljekarska pomoć ukazana je u nikšićkoj Opštoj bolnici za 26 povrijeđenih, od kojih je 19 pušteno kući, a sedam zadržano na bolničkom liječenju.

Direktor Opšte bolnice u Nikšiću Ilija Ašanin saopštio je ranije da je petoro teže povrijeđenih na Intenzivnoj njezi, dok je po jedno na liječenju na Odjeljenjima hirurgije i ortopedije.

Kako je naveo, jedna djevojčica je operisana i njeno zdravstveno stanje je za sada stabilno.

Do saobraćajne nesreće došlo kada su se sudarili minibus prevoznika Glušica i putnički automobil budvanskih registarskih oznaka.

Najčitanije

Institut za javno zdravlje, IJZ, hpv vakcinacija

IJZ: Dodatni termini za HPV vakcinaciju

Podgorica, (MINA) - Institut za javno zdravlje (IJZ) i domovi zdravlja organizovaće tokom naredne...