fbpx
NaslovnicaCrna GoraUzalud se pokušava zabraniti sjutrašnji skup

Uzalud se pokušava zabraniti sjutrašnji skup

Podgorica, (MINA) – Crnogorske patriotske organizacije poručile su da se uzalud pokušava zabraniti skup koji je najavljen za sjutra u Podgorici.

Kaolicija „Za budućnost Crne Gore” ranije danas saopštila je da imaju informacije iz bezbjednosnih struktura da na sjutrašnjem patriotskm skupu na Trgu nezavisnosti može doći do incidenata sa “tragičnim posljedicama”.

Iz te organizacije su kazali da Koalicija “Za budućnost Crne Gore” i njene agenture danima pokušavaju da kompromituju skup koji je zakazan za sjutra

„Nama koji se okupljamo pod zastavama Crne Gore hoće da zabrane ono što su prethodnih mjeseci radili oni, pod obilježjima strane države“, navodi se u reagovanju.

Iz Crnogorske patriotske organizacije poručili su da uzalud pokašavaju da spriječe skup.

„Mi jesmo u istoj državi, ali smo dva svijeta. Sjutra ćete vidjeti gospodsku, patriotsku, evropsku Crnu Goru. Nikome nećemo uputiti ni prijeki pogled, nećemo nikome tražiti da se seli iz svoje države, nijedna ruka neće biti podignuta osim u pozdrav našoj domovini“, kazali iz te organizacije.

Oni su Kolaciji “Za budućnost Crne Gore” poručili da „nastavi svoju kampanju laži, Crnogorski odgovor dobićete sjutra“.

„Pogledajte koliko nas je što smo ostali vjerni Crnoj Gori i poslušajte poruke naše ljubavi i odanosti jedinoj našoj svetinji. Ako ima ičeg crnogorskog u vama, kao što tvrde vaši lideri, čekamo vas na nekom narednom skupu, da zajedno kažemo: Nek je vječna Crna Gora“, zaključuje se u reagovanju.

Najčitanije