fbpx
NaslovnicaCrna GoraU pucnjavi u Podgorici ranjene dvije osobe

U pucnjavi u Podgorici ranjene dvije osobe

Podgorica, (MINA) – U pucnjavi koja se danas dogodila u ulici Kralja Nikole u Podgorici, ranjene su braća V.M. i V.M.

Pucnjava se dogodila u blizini Ekonomske škole.

Kako saznaje agencija MINA, ranjene osobe su punoljetne i nijesu učenici te škole.

Policija je saopštila da je identifikovala osobu koja je, kako se sumnja, danas u Podgorici ranila V.M. i V.M, i za njom intenzivno traga.

»Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su, odmah nakon prijavljene upotrebe vatrenog oružja na štetu dva lica, koja se dogodila u Ulici Kralja Nikole, identifikovali osobu za koju se sumnja da je počinilo to krivično djelo, i policija za njim intenzivno traga«, kaže se u saopštenju.

Sumnja se da je ta osoba, čiji je identitet poznat policiji, oko 13 sati i 30 minuta, ispred hotela „New Star“, iz vatrenog oružja ispalila hice u pravcu braće V.M. i V.M. i njihovog oca M.M.

»Po jedan hitac pogodio je u predjelu stopala braću V.M. i V.M, dok njihov otac M.M. nije povrijeđen. Nakon izvršenja krivičnog djela, ovo lice je pobjeglo sa mjesta događaja«, kazali su iz policije.

Kako su naveli, V.M. i V.M. su transportovani u Urgentni centar gdje im je pružena ljekarska pomoć.

U policiji sumnjaju da je motiv tog krivičnog djela svađa koju su imali osumnjičeni i V.M.

»Upotrebi vatrenog oružja prethodila je svađa koja se neposredno prije toga dogodila u hotelu „New Star“, između lica koje se sumnjiči za ovo krivično djelo i jednog od braće, V.M.«, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je, tokom svađe, ta osoba više puta udarila V.M. u glavu, a zatim otišla iz hotela, da bi se ubrzo vratila i počelo da puca u pravcu braće V.M. i V.M. i njihovog oca M.M. koji je u međuvremenu došao ispred hotela.

»Na licu mjesta je izvršen uviđaj. Policija preduzima intenzivne aktivnosti na pronalasku osumnjičenog lica«, dodaje se u saopštenju.

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...