fbpx
NaslovnicaCrna GoraU Bijeloj postavljeno 420 metara nove kanalizacije

U Bijeloj postavljeno 420 metara nove kanalizacije

Podgorica, (MINA) – U hercegnovskom naselju Bijela postavljeno je 420 metara nove kanalizacije, pri kraju je i sanacija puta u mjestu Vali, a realizovani projekti pokazatelj su tijesne saradnje građana i Opštine, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Opštine Herceg Novi.

Kako se navodi, potpredsjednica Opštine Herceg Novi Danijela Đurović i sekretarka za lokalnu samoupravu Vesna Samardić posjetile su Bijelu, i sa predsjednikom te mjesne zajednice Vojislavom Ilićem i mještanima obišle lokacije na kojima su izvedeni infrastrukutrni radovi na izgradnji kanalizacije i sanacije lokalnog puta u mjestu Vala.

„Postavljeno je oko 260 metara kanalizacije u naselju Leventina, 160 metara se radi od magistrale prema fudbalskom stadionu, a u naselju Vala se sanira se oko 60 metara lokalnog puta, dok bi u narednoj fazi bilo urađeno još oko 20 metara“, precizira se u saopštenju.

Đurović je kazala da su jedan od najboljih pokazatelja tijesne saradnje Opštine Herceg Novi i građana realizovani projekti u Bijeloj, kao i oni čija je realizacija u toku.

Prema njenim riječima, lokalna samouprava preko mjesnih zajednica odgovorno pristupa onim problemima koji su najviše prisutni, a u pitanju su infrastrukturni problemi.

„Sve ono na šta su građani ukazali kao prioritete polako rješavamo, na obostrano zadovoljstvo“, dodala je Đurović.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije