fbpx
NaslovnicaCrna GoraTelekom podržao inicijativu Ministarstva kulture

Telekom podržao inicijativu Ministarstva kulture

Podgorica, (MINA) – Crnogorski Telekom podržao je inicijativu Ministarstva kulture „Živimo Kulturu“ i korisnici Extra TV platforme tim sadržajima mogu besplatno da pristupe, saopšteno je iz te kompanije.

Iz Telekoma su poručili da njihovi korisnici mogu da uživaju u dostupnim domaćim kulturnim i umjetničkim sadržajima iz udobnosti svog doma i najavili da će ponuda uskoro biti obogaćena sadržajima u produkciji Gradskog pozorišta.

„Kako bi odabrana ostvarenja crnogorske kinematografije, pozorišta i kreativnih industrija, muzičke i likovne umjetnosti, uz dokumentarne priloge, predstavili što većem broju ljudi, Telekom ih je učinio dostupnim u svakom trenutku korisnicima Extra TV-a“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je riječ o originalnom i odabranom umjetničkom i kulturnom sadržaju koje Ministarstvo, u sklopu inicijative „Živimo Kulturu“, već mjesec i po prikazuje na kanalu TVCG2, kojem korisnici Extra TV platforme Telekoma od sada mogu da pristupe kada god žele.

Iz Telekoma su kazali da se novi sadržaj nalazi u kategoriji „Živimo kulturu“, u okviru „Videoteke“ ExtraTV menija i potpuno je besplatan.

„Telekom se na ovaj način pridružio inicijativi Ministarstva, koje građanima predstavlja najbolje predstave u produkciji Crnogorskog narodnog pozorišta i Zetskog doma, selekciju filmova crnogorskih autora, filmove i dokumentarne forme iz arhiva Crnogorske kinoteke, koncerte Crnogorskog simfonijskog orkestra“, dodaje se u saopštenju.

Najčitanije

Penzioneri traže hitnu reformu sistema PIO

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Savez udruženja penzionera Crne Gore tražio je od Vlade hitnu reformu...