fbpx
NaslovnicaCrna GoraSNP: Puna podrška Milatoviću u drugom krugu izbora

SNP: Puna podrška Milatoviću u drugom krugu izbora

Podgorica, (MINA) – Socijalistička narodna partija (SNP) podržaće kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora, koji će biti održan 2. aprila, saopšteno je iz SNP-a.

Iz SNP-a su kazali da rezultati prvog kruga izbora predsjedničkih izbora potvrđuju da su u Crnoj Gori učvršćeni ideali velike pobjede od 30. avgusta 2020. godine.

Kako su naveli, kandidatu Demokratske partije socijalista (DPS) za trećinu je smanjena podrška u odnosu na predsjedničke izbore 2018. godine, a kandidati koji zagovaraju principe pobjede od 30. avgusta su u zbiru osvojili preko 60 odsto glasova.

Iz SNP-a su kazali da to znači da će svi zajedno 2. aprila da se izbore za puno razvlašćivanje aktuelnog predsjednika države Mila Đukanovića i DPS-a.

“SNP daje punu podršku Milatoviću u drugom krugu izbora za predsjednika države”, poručili su iz SNP-a i dodali da je ta podrška dio kontinuirane borbe te stranke za bolju, napredniju i demokratskiju Crnu Goru.

Iz te partije su naveli da će podrška Milatoviću i njegova pobjeda u drugom krugu predsjedničkih izbora značiti ostvarenje ciljeva za koje se SNP dosljedno bori svih 25 godina svog postojanja.

“Naša podrška Milatoviću znači i da će Crna Gora dobiti novog predsjednika koji će dostojno obavljati tu funkciju”, navodi se u saopštenju.

Iz SNP-a su poručili da sa saveznicima nastavljaju posvećenu borbu protiv organizovanog kriminala i mafije, za podizanje životnog standarda građana i dalje osnaživanje vladavine prava i demokratije u Crnoj Gori.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...