fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolitikaPodrška Vuksanović Stanković u borbi protiv agresivnog nacionalizma

Podrška Vuksanović Stanković u borbi protiv agresivnog nacionalizma

Podgorica, (MINA) – Liberalna partija (LP) podržala je poslanicu Socijaldemokratske partije Draginju Vuksanović Stanković, navodeći da je očigledno da je ona nastupima, kojima brani društvo i državu od prljave propagande i mržnje, zasmetala mračnim umovima agresivnih nacionalista.

Iz LP su rekli da informacija koja je potvrđena iz bezbjedonosne agencije i policije da su ekstremne prosrpske nacionalističke grupe planirale napad na Vuksanović Stanković, predstavlja tužnu stvarnost Crne Gore.

“I sliku onoga do čega smo došli kao društvo sa ovom političkom većinom, koja vjerovatno ne vidi ništa strašno u ovakvim pojavama, pa ih tako vremenom normalizuje, a to nećemo dozvoliti”, naveli su iz LP.

Oni su istakli da je Vuksanović Stanković čestita i principijelna Crnogorka, predstavnica građana i borkinja za građansku i antifašističku Crnu Goru.

“Očigledno je da je svojim nastupima u Skupštini i u javnosti, kojima brani društvo i državu od prljave propagande i mržnje, zasmetala mračnim umovima agresivnih nacionalista”, kaže se u saopštenju.

Liberali su poručili da će oštro i jasno uvijek ukazivati na fašizam, mržnju i nasilje.

“Primjer Vuksanović, čija riječ očigledno oštro sječe sve neistine mračne propagande, dokaz je da se naša istina se ne može ućutkati i jasan pokazatelj u kojem pravcu treba svi da djelujemo i zaustavimo takve pojave u Crnoj Gori na vrijeme”, kaže se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

amscg, stanje na putevima

Putevi uglavnom suvi

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima, saopštili...