fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolitikaMartinović: Konatar da dokaže da su Demokrate kreirale sajt izdaja.me

Martinović: Konatar da dokaže da su Demokrate kreirale sajt izdaja.me

Podgorica, (MINA) – Poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović pozvao je poslanika koalicije Crno na bijelo Miloša Konatara da dokaže navode da su Demokrate kreirale sajt izdaja.me.

Na sajtu izdaja.me targetirani su lideri i poslanici Socijalističke narodne partije i Crno na bijelo.

Martinović je reagujući na izjavu Konatara da su “mračni centri spremni na sve zbog fotelja”, ocijenio da Konatar nastavlja, kako je rekao, u svom primitivnom stilu crtanja meta.

“To je njegov primarni zadatak, što je potvrdila sjednica Odbora na kojoj je pokušao da najuvredljivijim izrazima izazove moju reakciju. Taj provokator i sijač lazi nastavlja sa širenjem mržnje i neistina, kao što bi svako ko je odlučio da, zbog 21 miliona, izda građane”, rekao je Martinović.

On je na Tviteru /Twitter/ kazao da je, riječ o, kako je naveo, jednoj od najgorih laži Konatara.

“Pošto njegov šef koordinira bezbjednosnim sektorom, neka ponudi jedan dokaz da je sajt kreiran od Demokrata, i da iza ovoga stoji bilo koji čovjek iz Demokrata, istog trena ćemo ga relaksirati od našeg učešća u politici”, rekao je Martinović.

On je naveo da od Konatara Demokrate ne očekuju istovjetnu ponudu.

“On je čovjek koji je na godišnjici velike narodne pobjede, prije samo nekoliko mjeseci, obećao da neće rušiti Vladu sa Demokratskom partijom socijalista (DPS)”, naveo je Martinović.

On je naveo da je Konataru, kako je rekao, svaka istina kao ova.

“Zajedno sa svojim sadašnjim i bivšim drugovima, upisao se u knjigu sijača lažnih vijesti i dokazanih obmanjivača javnosti”, rekao je Martinović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije