fbpx
NaslovnicaCrna GoraIvanović: SNP neće iznevjeriti izbornu pobjedu

Ivanović: SNP neće iznevjeriti izbornu pobjedu

Podgorica, (MINA) – Socijalistička narodna partija (SNP) neće iznevjeriti izbornu pobjedu od 30. avgusta, ali ne može da dozvoli da to učini Vlada, na čijem je čelu Zdravko Krivokapić, poručio je šef poslaničkog kluba Dragan Ivanović.

On je, na sjednici Izvršnog odbora opštinskog odbora Podgorice u proširenom sastavu, kazao da nema razloga za nerazumijevanje i pogrešan stav javnosti oko poteza SNP-a u veoma teškoj političkoj situaciji.

“Država se nalazi u toj situaciji zahvaljujući nesmotrenoj i pogrešnoj politici Krivokapića, koji pokušava da optuži nas, čijim je glasovima postao premijer, da radimo protiv interesa građana“, istakao je Ivanović.

Ivanović je kazao da ta partija nikada nije izdala svoj program i principe jer su oni zacrtani prije 24 godine, kada je, kako je rekao, SNP krenuo u obračun sa Demokratskom partijom socijalista (DPS).

“SNP neće i nije iznevjerila pobjedu koju smo ostvarili sa koalicionim partnerima 30. avgusta, ali ne možemo da dozvolimo da sadašnja Vlada, na čijem je čelu Krivokapić, to učini”, rekao je Ivanović.

On je kazao da u toj partiji nijesu zadovoljni radom Vlade, a posebno Krivokapića, jer “nije ispunio ništa što je obećao, a morao je mnogo toga da učini”.

“Odakle mu pravo da unosi sjeme zla u SNP-u tvrdnjama da u poslaničkom klubu imaju, kako kaže, makar dva poslanika koji nijesu za manjinsku vladu”, rekao je Ivanović.

On je kazao da je poslanički klub, kao i cijela partija, jedinstvena u stavovima.

“Da li ćemo podržati manjinsku vladu ili ne odlučiće, kao i uvijek, organi partije“, naglasio je Ivanović.

On je podsjetio da poslanici SNP-a nijesu potpisali inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi i naglasio da je manjinska vlada jedno od mogućih rešenja za izlazak iz krize.

Prema riječima Ivanovića, tu manjisku vladu može da podrži ko god hoće, ali je sigurno da u njoj neće biti DPS-a.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...