fbpx
NaslovnicaCrna GoraInicijativa DF-a dobila podršku važnih političkih subjekata

Inicijativa DF-a dobila podršku važnih političkih subjekata

Podgorica, (MINA) – Inicijativa Demokratskog fronta (DF) za izbor nove Vlade dobila je na prvom zajedničkom sastanku podršku važnih političkih subjekata, kazali su iz tog političkog saveza, dodajući da su ostali članovi vladajuće koalicije naveli da su spremni da razgovaraju o svim pitanjima vezano za tu temu.

Kako je saopšteno iz DF-a, zadovoljni su odgovorima koje su dobili od koalicionih partnera iz parlamentarne većine u Skupštini.

“Naša inicijativa za izbor nove Vlade je dobila na prvom zajedničkom sastanku podršku važnih političkih subjekata”, rekli su iz DF-a.

Oni su naveli da su ostali članovi vladajuće koalicije današnjim odgovorima iskazali spremnost da razgovaraju o svim pitanjima vezano za tu temu kao i sve druge koje se odnose na budućnost Crne Gore.

Iz DF-a su zahvalili partijama skupštinske većine zbog iskazane spremnosti na razgovor, navodeći da će u narednim danima organizovati pojedinačne sastanke sa svim partnerima.

“Kako bi prije organizacije ponovnog zajedničkog sastanka mogli da se pojavimo sa cjelovitim, i vjerujemo usaglašenim rešenjem, a na osnovu onog što smo obećali građanima u predizbornoj kampanji”, dodaje se u saopštenju.

Kako su kazali, ako su svi posvećeni evropskim integracijama kao što to javno saopštavaju, onda treba da se pođe od činjenice da izostanak eventualnog dogovora u parlamentarnoj većini sve više i više udaljava od tog cilja.

“Oslanjajući se na snažnu podršku koju su nam dali naši građani na izborima 30. avgusta prošle godine i ne želeći da iznevjerimo njihova očekivanja, DF će uložiti najveće moguće napore da nađemo zajednički jezik i postignemo sveobuhvatan dogovor na korist svih građana”, navodi se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...