fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolitikaĐukanović: Crna Gora do sada dobro koristila sport kao marketing

Đukanović: Crna Gora do sada dobro koristila sport kao marketing

Podgorica, (MINA) – Crna Gora je do sada dobro koristila sport kao priliku za marketing, ocijenio je predsjednik države Milo Đukanović.

Iz kabineta predsjednika Crne Gore su naveli da je Đukanović, tokom razgovora sa bokserom Dilanom Prašovićem, naveo kako je s pažnjom ispratio njegove dosadašnje uspjehe, koji su ga svrstali među najprestižnije i najperspektivnije sportiste u boksu.

Đukanović je izrazio uvjerenje da će Prašović u bliskoj budućnosti izboriti titulu u kategoriji Svjetske bokserske organizacije.

“On je zahvalio Prašoviću na promociji Crne Gore, ističući da je sport najbolji način za marketing malih zemalja, u čemu je Crna Gora do sada dobro koristila priliku”, kaže se u saopštenju.

Đukanović je poručio da je zato ključna podrška države mladim sportistima poput Prašovića, jer će se ta podrška višestruko vratiti.

“On je apostrofirao vrhunski profesionalizam, požrtvovanost i upornost Prašovića, kao vrline koje krase sve crnogorske takmičare, kao uspješne ambasadore crnogorskog sporta i društva”, kazali su iz Đukanovićevog kabineta.

Prašović je kazao da ostaje posvećen dostizanju najviših sportskih rezultata na globalnom nivou.

On smatra da bi uspjeh, u predstojećoj borbi za pojas International Boxing Federation International Cruiser Title, koja je zakazana za 10. decembar, bio krupni korak ka njegovom ponovnom pozicioniranju kao izazivača u borbi za svjetskog prvaka.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije