fbpx
NaslovnicaCrna GoraOprez zbog mokrih i klizavih puteva

Oprez zbog mokrih i klizavih puteva


Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a na dionicama pored rijeka i kosina mogući su sitni odroni.

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela – Vilusi saobraćaj će biti obustavljen o devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Saobraćaj na dionici Ulcinj – Krute, na magistralniom putu M-2.4, biće obustavljen danas od devet do 17 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most – Ribarevina, na dionici Bijelo Polje – Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašča, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na istom putnom pravcu, na lokalitetu Debeli brijeg, zbog sanacije klizišta saobraća se jednom naizmjenično trakom, a saobraćaj će biti regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na Brajićima, saobraćaj će se zbog radova obavljati jednom trakom naizmjenično, biće regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu M-9, na dionici Andrijevica – Plav, lokalitet Sućeska, zbog radova promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Najčitanije