fbpx
NaslovnicaCrna GoraObezbijeđen besplatan internet u omladinskim servisima

Obezbijeđen besplatan internet u omladinskim servisima

Podgorica, (MINA) – Ministarstvo sporta i mladih i Crnogorski Telekom potpisali su ugovor koji će omogućiti mladima besplatno korišćenje internet usluga u okviru omladinskih servisa u Crnoj Gori.

Kako je saopšteno iz Ministarstva, ugovor su potpisali resorni ministar Nikola Janović i izvršna direktorica Crnogorskog Telekoma Dina Cibulskaja i direktor Komercijalnog sektora te kompanije Predrag Perković.

Janović je, povodom Dana mladih, kazao da Ministarstvo nastavlja da obezbjeđuje konkretnu podršku i mogućnosti za mlade širom Crne Gore.

“Naš cilj je da povežemo mlade i obezbijedimo im još povoljnije uslove za međusobnu saradnju, koja predstavlja jednu od intencija osnivanja omladinskih servisa” naglasio je Janović.

On je istakao uspješnu saradnju sa Crnogorskim Telekomom i naveo da je isti, kao društveno odgovorna kompanija, prepoznao potencijal projekta Evropske omladinske kartice.

Cibulskaja je rekla da tim partnerstvom žele da podrže ideju Ministarstva da omladinski centri postanu mjesta okupljanja mladih u cijeloj Crnoj Gori, stvarajući prostor za njihovu kreativnost i edukaciju, radionice, tribine i druge slične događaje.

“Za sve to su im neophodni pouzdan pristup internetu i stabilna infrastruktura koju Telekom može da obezbijedi, i tako omogući mladima da u punom kapacitetu koriste brojne usluge centara, kao i samim centrima da se razvijaju u skladu sa potrebama mladih”, kazala je Cibulskaja.

Najčitanije

SNP

Kaluđerović: Bez odlaganja uvesti Amber Alert sistem

Podgorica, (MINA) - Poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Slađana Kaluđerović pozvala je Vladu i...