fbpx
NaslovnicaCrna GoraNa izborima u Tuzima rast od 100 odsto

Na izborima u Tuzima rast od 100 odsto

Podgorica, (MINA) – Socijalistička narodna partija (SNP) je na lokalnim izborima u Tuzima ostvarila rast od 100 odsto u odnosu na 2019. godinu, i time potvrdila časnu politiku stranke koju građani prepoznaju i podržavaju, saopštili su iz SNP-a.

Iz SNP-a su kazali da je to samo jedan od dokaza da su građanima posvećeni na pravi način i da im vjeruju.

„I ubuduće ćemo nastaviti da osluškujemo potrebe naših sugrađana, jer se SNP bori za onu Crnu Goru u kojoj su u centru zbivanja običan čovjek i porodica kao temelji društva“, navodi se u saopštenju.

Iz SNP-a su zahvalili svakom ko je glasao za izbornu listu “SNP – časno za Tuzi – Željko Milić” i Albanskom forumu čestitali na ostvarenom izbornom rezultatu.

Albanski forum, koji čine Albanska alternativa, Demokratski savez Albanaca i Nacionalna unija Albanaca, na lokalnim izborima u Tuzima osvojio je 18 mandata.

Koalicija Pravim putem, koju čine Demokratska partija socijalista, Demokratska unija Albanaca, Bošnjačka stranka i Socijaldemokrate, osvojila je 12 mandata.

Demokratska Crna Gora i Socijaldemokratska partija osvojile su po jedan mandat, a ostale partije koje su učestvovale na izborima nijesu prošle cenzus.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije