fbpx
NaslovnicaCrna GoraMurišić, Gardašević i Đurović tri godine u Jadranu

Murišić, Gardašević i Đurović tri godine u Jadranu

Podgorica, (MINA) – Talentovani vaterpolisti Jadran Carina, Luka Murišić, Martin Gardašević i Darko Đurović, potpisali su prve trogodišnje ugovore sa hercegnovskim timom, saopšteno je iz tog kluba.

Navodi se da su sva trojica vaterpolista rođeni 2000. godine i da su ponikli na bazenu najtrofejnijeg crnogorskog vaterpolo kluba.

Saopšteno je da je rukovodstvo kluba ocijenilo da Murišić, Gardašević i Đurović treniranjem, kvalitetom i prikazanim rezultatima zavrijeđuju da budu na spisku prvotimaca.

Direktor Jadran Carina, Miloš Mračević kazao je da su tri mlada igrača potpisali prve trogodišnje ugovore sa matičnim klubom.

“Nastavljamo praksu ulaska mladih vaterpolista iz Jadranovog pogona u prvu vaterpolo ekipu. Pomenuti igrači su i tokom prethodne sezone bili uključeni u radu prve vaterpolo ekipe. Čak su neki od njih imali i nastupe u okvriju utakmica Rregionale vaterpolo lige, domaćeg Kupa i Prvenstva”, kazao je Mračević.

On je naglasio da se tim potvrđuje da je želja i vizija kluba, da u prvoj vaterpolo ekipi bude što više igrača iz svog vaterpolo pogona.

Najčitanije