fbpx
NaslovnicaCrna GoraKrivokapić pozvao građane da slijede uputstva zdravstvenih vlasti

Krivokapić pozvao građane da slijede uputstva zdravstvenih vlasti

Podgorica, (MINA) – Mandatar Zdravko Krivokapić pozvao je sve građane da slijede uputstva zdravstvenih vlasti kako bi se izborili sa epidemijom koronavirusa.

“Zbog izuzetno složene situacije u Crnoj Gori, koja je izazvana pandemijom kovida, izražavamo spremnost da odlazećoj Vladi stavimo na raspolaganje sve stručne ljude i ideje, kako bi svi zajedno na najbolji način odgovorili pandemiji, sačuvali ljude i ekonomiju”, naveo je Krivokapić na Tviteru.

On je kazao da je pravo svakog vjerujućeg čovjeka da ispovijeda vjeru na način kako propisuje vjerska zajednica kojoj pripada, ali da je obaveza svakog vjerujućeg i nevjerujućeg čovjeka da poštuje zakone države koji se primjenjuju u pandemiji koronavirusa.

“Zato pozivam sve da, bez obzira na lična uvjerenja, slijede uputstva zdravstvenih vlasti kako bi se izborili sa ovom pandemijom”, naveo je Krivokapić.

On je rekao da je kovid već previše ljudskih života odnio u Crnoj Gori, da bi se iko neodgovorno ponašao.

“Treba da pomognemo zdravstvenom sistemu, koji je jedan od najslabijih u Evropi zbog korupcije starog režima. Zato će jedan od prioriteta buduće Vlade biti modernizacija zdravstvenog sektora”, zaključio je Krivokapić.

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...