fbpx
NaslovnicaCrna GoraKonatar: Stanovi za funkcionere neprihvatljivi

Konatar: Stanovi za funkcionere neprihvatljivi

Podgorica, (MINA) – Stanovi za funkcionere su neprihvatljivi imajući u vidu da građani Crne Gore moraju da plate svaki kvadratni metar stana i svaki cent kredita na period od 20 godina, kazao je potpredsjednik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar.

On je na Tviteru /Twitter/ naveo da stanove treba da dobijaju naučnici, ljekari, profesori i svi oni vrijedni ljudi u državnoj administraciji, a ne poslanici i ministri koji su par godina na funkciji i možda nikada više.

Konatar je rekao da je dodjeljivanje državnih stanova bivšim poslanicima, ministrima i drugim državnim funkcionerima, koje su oni poslije otkupili za smiješne iznose, neprihvatljivo.

„Stanovi za funkcionere su neprihvatljivi imajući u vidu da građani Crne Gore moraju platiti svaki kvadratni metar stana i vratiti svaki cent kredita na period od 20 godina“, kazao je Konatar.

On je naveo da lično može obećati građanima da dok je u politici i obavlja državnu funkciju, nikada neće tražiti da mu država obezbijedi stan niti bilo kakve povoljne uslove za njegovu kupovinu.

„Čeka nas još dosta posla, jer puno stvari treba ispraviti i unaprijediti. Idemo dalje. Uspjećemo. Može Crna Gora“, poručio je Konatar.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...