fbpx
NaslovnicaCrna GoraKabinet premijera: DF želi nove izbore da bi formirao vlast sa DPS-om

Kabinet premijera: DF želi nove izbore da bi formirao vlast sa DPS-om

Podgorica, (MINA) – Demokratski front (DF) želi nove izbore, nakon kojih bi vlast formirao direktno sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) i manjinskim partijama, ocijenjeno je iz Kabineta predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića.

Iz Kabineta su kazali da DF u medijima nemilosrdno napada Vladu, najavljujući proteste i prijeteći novim izborima.

U pozadini toga, kako su naveli, određeni poslanici DF-a najdirektnije dogovaraju sa poslanicima DPS-a rušenje Vlade, kao i model za smjenu predsjednika Skupštine Alekse Bečića.

„Ono što DF želi jesu novi izbori, nakon kojih bi vlast formirali direktno sa DPS-om i manjinskim partijama, pod izgovorom pomirenja i društvenog ozdravljenja, u društvu koje je oboljelo od DPS-a i njima, očigledno, srodnih partija sadašnje vlasti“, kazali su iz Kabineta premijera.

Prema njihovim riječima, DPS i DF, kao i svi oni koji pod izgovorom borbe za Crnu Goru žele da zadrže ili steknu što više pozicija u institucijama, moaju shvatiti da je vrijeme manipulacije sa narodom prošlo.

„A da je došlo vrijeme istine, u kom će pasti maske svih kojima je lični interes jedini motiv napada i navodne borbe za dobro Crne Gore“, kaže se u reagovanju.

Navodi se da je vrijeme privilegovanih prošlo.

„Ovo je vrijeme naroda Crne Gore”, poručili su iz Kabineta predsjednika Vlade.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije