fbpx
NaslovnicaCrna GoraDruštvoNikšićanka pokušala da prokrijumčari 30 kilograma marihuane

Nikšićanka pokušala da prokrijumčari 30 kilograma marihuane

Podgorica, (MINA) – Nikšićanka M.G. (40) uhapšena je zbog pokušaja da preko granice prokrijumčari 30 kilograma marihuane, saopšteno je iz Uprave prihoda i carina (UPC) i Uprave policije.

U zajedeničkom saopštenju navodi se da su službenici UPC i policije u ponedjeljak, na graničnom prelazu Ilino brdo na izlazu iz Crne Gore, spriječili krijumčarenje marihuane.

“Carinski službenici i granična policija su izvršili kontrolu vozila Audi A2, kojim je upravljala M.G. iz Nikšića”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je u vozilu pronađen specijalno izrađeni bunker u kojem je bilo skriveno 27 pakovanja marihuane, ukupne težine oko 30 kilograma.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da se M.G. uhapsi zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, kazali su iz UPC i policije.

Kako su naveli, zahvaljujući posvećenom radu pripadnika UPC i policije, to je druga zajednička zapljena od početka mjeseca.

Iz UPC i policije su podsjetili da je 7. aprila na graničnom prelazu Metaljka zaplijenjeno oko 177 kilograma marihuane.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...